Online programma’s voor een (loop)baan én leven waar jij (weer) blij van wordt.

 

Bekijk hier het huidige aanbod die de wielen onder jouw loopbaan én leven (weer) soepel laten draaien.

Eigenhandig: op weg naar werk

Ben jij werkzoekend en komen de muren op je af? Groeit je onrust, slinkt je zelfvertrouwen of weet je het soms even niet meer?

Met het programma Op weg naar werk ga ik samen met jou in 6 weken, dagelijks, toewerken naar jouw route tot succes! Wil jij weer vol zelfvertrouwen vooruit en die ‘sparkle’ terug in je ogen die jouw toekomstige werkgever ook wil zien?

Vooruit: omdat het moet

Je hebt een vaste baan, maar weet inmiddels ook dat je deze kwijt raakt. Door bijvoorbeeld langdurige ziekte/arbeidsongeschiktheid, een reorganisatie of anderzins.

Of je dit nu zag aankomen of niet, het raakt je enorm. Je bent boos, gefrustreerd, verdrietig of je blokkeert. Je krijgt mogelijk wel hulp aangeboden maar dat voelt nog even als een stap te ver. Wil jij handvatten om hier mee om te gaan?

Mijn naam is Marijke de Vries

en met Eigenhandig bied ik online programma’s  om jou te inspireren voor een (loop)baan én leven waar je blij van wordt.

Ik geloof namelijk in de kracht van ieder individu, dus ook die van jou! Soms heb je net even een eerlijke blik in de spiegel nodig, een duwtje in de rug of net dat stukje vertrouwen. Daar help ik je bij.

Zie het als wielen die soms vastlopen, lek raken of stil komen te staan. Dat overkomt ons allemaal wel eens. Eigenhandig biedt jou de aanzet om weer op gang te komen en die wielen weer in beweging te krijgen.