Online trajecten voor een (loop)baan waar jij blij van wordt.

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Ook in jouw (loop)baan is het daarom steeds belangrijker mee te bewegen: jezelf blijven ontwikkelen, om je heen blijven kijken en met regelmaat de balans opmaken of je nog op de juiste plek zit. Of juist inspelen op een situatie die komen gaat en gevolgen kan hebben voor jouw (loop)baan.

De ene keer is dat vanuit eigen initiatief, maar soms word je hier door omstandigheden toe gedwongen. Dat kan best even schakelen zijn.

Het kan zijn dat je even dat zetje nodig hebt in de juiste richting, iemand die jou de juiste vragen laat beantwoorden, laat nadenken over de situatie vanuit ander perspectief en jouw eigen handelswijze hierin spiegelt. Iemand die je laat zien wat de mogelijkheden zijn, waartoe je zelf in staat bent en hoe je dat kan aanpakken.

Eigenhandig kan jou dat zetje geven om die wielen onder jouw loopbaan te laten draaien. Bekijk hier het aanbod:

Wil jij volledig sollicitatie-fit zijn? Jouw basis op orde hebben en klaar zijn voor jouw nieuwe uitdaging?
Weten wat je te doen staat wanneer je vastloop in je werk of het kriebelt voor wat anders maar je hebt geen idee hoe en waar te beginnen?

Mijn naam is Marijke de Vries en met Eigenhandig bied ik online initiatieven om jou te inspireren voor een (loop)baan waar je blij van wordt.

 

Ik geloof namelijk in de kracht van ieder individu, dus ook die van jou! Soms heb je net even een eerlijke blik in de spiegel nodig, een duwtje in de rug of net dat stukje vertrouwen. Daar help ik je bij. 

 

Zie het als wielen die soms vastlopen, lek raken of stil komen te staan. Dat overkomt ons allemaal wel eens. Eigenhandig biedt de aanzet om weer op gang te komen en jouw wielen weer in beweging te krijgen.