Online programma’s voor een (loop)baan én leven waar jij blij van wordt.

 

Bekijk hier de programma’s die de wielen onder jouw loopbaan én leven (weer) soepel laten draaien.

Op weg naar werk

 

Werkzoekend en het wil maar niet lukken jouw nieuwe baan te bemachtigen? Slinkt je zelfvertrouwen, komen de muren op je af of weet je het gewoon even niet meer?

Loopbaan in eigen hand

 

Het loopt niet meer lekker in je huidige werk. Er moet iets gebeuren. Je wilt nu daadwerkelijk je voornemen omzetten in actie, maar daar kan jij wel ondersteuning en een passend plan op maat bij gebruiken? 

Vooruit: omdat het moet

 

Je raakt je baan kwijt en dat is niet omdat je daar zelf voor kiest. Je bent boos, gefrustreerd of iets anders. Wil jij handvatten om verder te kunnen kijken? 

 

 

 

Mijn naam is Marijke de Vries en met Eigenhandig bied ik online programma’s  om jou te inspireren voor een (loop)baan én leven waar je blij van wordt.

 Ik geloof namelijk in de kracht van ieder individu, dus ook die van jou! Soms heb je net even een eerlijke blik in de spiegel nodig, een duwtje in de rug of net dat stukje vertrouwen. Daar help ik je bij.

Zie het als wielen die soms vastlopen, lek raken of stil komen te staan. Dat overkomt ons allemaal wel eens. Eigenhandig biedt de aanzet om weer op gang te komen en jouw wielen weer in beweging te krijgen.