Over EigenhandigVOORUIT

Wij bieden inspiratie en motivatie voor een (loop)baan en leven waar jij blij van wordt.

Werk waar je blij van wordt: Dat je fluitend op je fiets stapt, de trein in springt of je auto van het slot bliept na een werkdag, nog met de energie voor de rest van de dag of avond. Dat je denkt: dat was weer leuk!

Dat wil jij toch ook? Wat heerlijk wanneer dit voor jou op gaat en wat herkenbaar wanneer dit niet zo is.

We werken zoveel uren in de week dat het toch fijn is om het ook leuk te hebben. Werk betekent voor jou ook vast meer dan alleen een maandelijks inkomen. Je wilt betekenis geven, een zinvolle invulling van de week hebben, jezelf ontwikkelen, kansen grijpen, gezellige collega’s om je heen, vitaal blijven, etc.… Dat wil je nu, maar graag ook in je verdere loopbaan.

Wanneer je geen werk hebt, maar wel wilt, heeft dat dan ook direct een grote impact op je. Dan krijg je weer met hele andere uitdagingen te maken.

Wij helpen je graag om werk, je weg naar werk én  je leven een stuk(je) leuker te maken.

Omdat alles met elkaar te maken heeft.

Want óók de rest is zo belangrijk, nog veel belangrijker zelfs! Werk maakt voor de meesten van ons een groot onderdeel uit van ons leven, maar er is meer dan dat! Leuk werk waar jij je goed bij voelt geeft je energie en is een positieve impuls aan de rest van jouw dag. Andersom is het ook belangrijk om je goed te voelen, goed in je vel te zitten om op je werk ook de leukste versie van jezelf te zijn. Kortom: alles heeft met elkaar te maken.

Met online initiatieven wil ik jou en vele anderen bewegen naar een leven waar je (weer) blij van wordt.  Dat doe ik door te inspireren, informeren en motiveren rondom alles wat te maken heeft met het leven, met jou, met werk, hoe jij je goed blijft voelen. Iedere dag een stapje op weg naar een betere, leuke en fijne versie van jezelf. Want er is er maar één zoals jou, koester dat!

Ik geloof dat jij zelf succesvol stappen kunt zetten. Met hier en daar een steun in de rug: EigenhandigVOORUIT! 

Mijn naam is Marijke de Vries en ik doe niets liever dan jou inspireren om jouw loopbaan en leven zo leuk mogelijk te maken. Alles voor een loopbaan en leven waar je blij van wordt.

De missie van Marijke

 Mensen in beweging brengen, zodat zij eigenhandig hun doelen kunnen bereiken in werk en leven, dat is mijn missie. Ik geloof namelijk in de eigen kracht van ieder individu, dus ook die van jou!

 

Soms heb je daar even een zetje voor nodig; een eerlijke blik in de spiegel, een duwtje in de juiste richting, vertrouwen, lef. Kortom: iets wat de wielen onder jouw loopbaan laat draaien. Hier helpt Marijke  je graag bij, want eenmaal in beweging kunnen mooie dingen gebeuren!

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, dan krijg je met regelmaat inspiratie en tips in je mailbox. Ons volgen via Facebook of Instagram kan ook!