Over EigenhandigVOORUIT

Wij bieden inspiratie en motivatie voor een (loop)baan waar jij blij van wordt.

Werk waar je blij van wordt: Dat je fluitend op je fiets stapt, de trein in hopt of je auto van het slot bliept na een werkdag, nog met de energie voor de rest van de dag of avond. Dat je denkt: dat was weer leuk!

 Dat wil jij toch ook?

 Wat heerlijk wanneer dit voor jou op gaat en wat herkenbaar wanneer dit niet zo is.

Met online programma’s zet ik graag de wielen onder jouw loopbaan in beweging. Ik inspireer, informeer en motiveer rondom alles wat te maken heeft met jouw (loop)baan. Om het leuk te houden, of leuk te maken.

We werken zoveel uren in de week dat het toch fijn is om het ook leuk te hebben. Werk betekent voor jou ook vast meer dan alleen een maandelijks inkomen. Je wilt betekenis geven, een zinvolle invulling van de week hebben, jezelf ontwikkelen, kansen grijpen, gezellige collega’s om je heen, vitaal blijven, etc.… Dat wil je nu, maar graag ook in je verdere loopbaan. En wanneer je geen werk hebt, maar wel wilt, komen er ook genoeg uitdagingen op je pad.

Wij helpen je graag om werk en dus ook je leven een stuk(je) leuker te maken.

EigenhandigVOORUIT gelooft dat je zelf succesvol stappen kunt zetten. Met hier en daar een steun in de rug: EigenhandigVOORUIT!

 

 

De missie van Marijke

 Mensen in beweging brengen, zodat zij eigenhandig hun doelen kunnen bereiken in werk en leven, dat is mijn missie. Ik geloof namelijk in de eigen kracht van ieder individu. Soms is daar even een zetje voor nodig; een eerlijke blik in de spiegel, een duwtje in de juiste richting, vertrouwen, lef. Kortom: iets wat de wielen onder jouw loopbaan laat draaien. Hier help ik je graag bij, want eenmaal in beweging kunnen mooie dingen gebeuren, daar ga ik voor!

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je iedere 3 weken een update en af en toe wat extra’s. Ons volgen via Facebook of Instagram kan ook!

 

 

 

Mijn naam is Marijke de Vries en met Eigenhandig doe ik niets liever dan jou inspireren om jouw werk (en leven) zo leuk mogelijk te maken. Alles voor een loopbaan en leven waar je blij van wordt.