Over EigenhandigVOORUIT

Wij bieden inspiratie en motivatie voor een (loop)baan waar jij blij van wordt.

Een baan betekent voor de meeste mensen meer dan alleen een maandelijks inkomen. Je wilt betekenis geven, een zinvolle invulling van de week hebben, jezelf ontwikkelen, kansen grijpen, het gewoon leuk hebben, gezellige collega’s om je heen, etc.… Dat wil je nu, maar graag ook je hele loopbaan.

Wanneer je iedere dag met plezier naar je werk gaat, is dat top. Maar wat als dat niet zo is? Wat als je momenteel geen werk hebt, omstandigheden je ertoe dwingen om buiten je eigen functie te oriënteren? Je zelf merkt dat het tijd wordt voor iets anders? Je wel blij bent met je baan maar je het niet kan vinden met een collega of leidinggevende? Of je keihard over je eigen grenzen heen gaat? (Of bent gegaan?) Er zijn zoveel factoren die maken dat jij momenteel niet blij wordt van jouw (loop)baan of merkt dat het beter kan. Daar willen wij jou bij helpen.

EigenhandigVOORUIT heeft aandacht voor alles wat daarbij komt kijken. Wij kijken verder dan alleen het schrijven van een goede sollicitatiebrief, of ‘dan maar die collega ontwijken bij de koffiemachine’. Goed in je vel (blijven) zitten én grip hebben op de situatie is nummer 1 voorwaarde om het leuk te hebben.

Wij inspireren je via deze website, en helpen je op weg naar de juiste ondersteuning indien er meer nodig is om vooruit te komen.

Mijn naam is Marijke de Vries en vanuit Eigenhandig heb ik EigenhandigVOORUIT opgericht. Via deze weg wil ik jou inspireren, motiveren en informeren om de stappen te zetten op weg naar het werk waar jij blij van wordt.

Pin It on Pinterest