Over EigenhandigVOORUIT

Wij bieden inspiratie en motivatie voor een (loop)baan waar jij blij van wordt.

Werk betekent voor de meeste mensen meer dan alleen een maandelijks inkomen. Je wilt betekenis geven, een zinvolle invulling van de week hebben, jezelf ontwikkelen, kansen grijpen, het gewoon leuk hebben, gezellige collega’s om je heen, etc.… Dat wil je nu, maar graag ook in je verdere loopbaan.

EigenhandigVOORUIT helpt je daarbij, door jou te inspireren in, of op weg naar een (loop)baan waar jij blij van wordt. In deze snel veranderende arbeidsmarkt is en wordt het steeds belangrijker om bij te blijven, je bewust te zijn van je inzetbaarheid, nu en in de (nabije)toekomst.

Wij geven niet alleen tips ten aanzien van bijvoorbeeld het solliciteren en de arbeidsmarkt, maar inspireren je ook om gewoon (en vooral) goed in je vel te zitten. Dat is tenslotte DE voorwaarde om stappen te zetten naar een loopbaan waar je blij van word en blijft.

EigenhandigVOORUIT gelooft dat je zelf succesvol stappen kunt zetten. Met hier en daar een steun in de rug: EigenhandigVOORUIT!

 

De missie van Marijke

Mensen in beweging brengen, zodat zij eigenhandig hun doelen kunnen bereiken in werk en leven, dat is mijn missie. Ik geloof namelijk in de eigen kracht van ieder individu. Soms is daar even een zetje voor nodig; een eerlijke blik in de spiegel, een duwtje in de juiste richting, vertrouwen, lef. Kortom: iets wat de wielen onder jouw loopbaan laat draaien. Hier help ik je graag bij, want eenmaal in beweging kunnen mooie dingen gebeuren, daar ga ik voor!

Inspireren doe ik niet alleen. Ik zoek samenwerkingen op met andere (loop)baanprofessionals om jou op zo breed mogelijk vlak en vooral veel te kunnen inspireren en informeren!

Wil jij ons blijven volgen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je iedere 3 weken een update en af en toe wat extra’s. Ons volgen via Facebook of Instagram kan ook!

 

Mijn naam is Marijke de Vries en mijn met onderneming Eigenhandig bied ik online initiatieven op het gebied van duurzame inzetbaarheid (arbeids)mobiliteit en vitaliteit.