Warning: mysqli_query(): (HY000/1712): Index wp_options is corrupted in D:\appdata\IIS\vhosts\eigenhandigvooruit.nl\httpdocs\wp-includes\wp-db.php on line 2056
Neuzen bij een organisatie bij jou in de buurt? | Eigenhandig Vooruit

Ben jij op zoek naar ander werk en wil je graag eens bij een organisatie in de buurt meekijken? Dan is de Nationale Werkbezoekdag iets voor jou! Op woensdag 21 november wordt deze dag georganiseerd door De Broekriem.

 

Waarom wordt deze georganiseerd?

“Tijdens de Nationale Werkbezoek Dag kunnen werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ krijgen bij verschillende organisaties in heel het land. Want ondanks dat de economie groeit en de werkloosheid daalt, zijn er toch nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen of die even in-between-jobs zijn en willen ontdekken welke branche of sector passend is.”

Op de website vind je een handige zoekfunctie om te bekijken welke organisatie in jouw buurt of regio allemaal deelnemen.

Er zijn 3 manieren waarop jij mee kunt doen:

  1. Benader zelf werkgevers en enthousiasmeer ze om zich aan te melden via https://werkbezoekdag.nl/doe-mee/ én zorg dat jij vervolgens een plek claimt!
  2. Zoek een organisatie uit de lijst en vraag via de contactpersoon naar de mogelijkheden om op Werkbezoek te komen.
  3. Geef via de website zelf aan waar jij graag op Werkbezoek wilten de organisatie gaat helpen om dit Werkbezoek voor jou te regelen!

Voor jou is dit DE kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken bij een organisatie bij jou in de buurt.