Lekker gek doen.

Voor diegene die het gevolgd hebben: de volleybaldames zijn er alweer ruim een week geleden niet in geslaagd helaas om dat benodigde ticket te bemachtigen voor deelname aan de Olympische Spelen. Enorm zuur voor ze. Of zij hun speciale warming-up hebben gedaan weet ik eigenlijk niet eens. (Ik heb de wedstrijd niet gekeken.) Maar het filmpje wat eerder online werd gedeeld wil ik ook nog even graag met je delen. Het gaat me namelijk even om de aanpak van hun kracht- en conditietrainer.

De dames hebben inmiddels namelijk een aantal keren wel een hele bijzondere warming-up gedraaid. 

Origineel is het zeker! Het ongemak kan ik me ook helemaal indenken. (Meestal voel ik me al ongemakkelijk op een dansvloer waar ze verwachten dat je danst).

In dit filmpje wordt ook al wel uitgelegd waarom hij het doet. De tegenstander prikkelen, een tikkeltje op een verkeerd been proberen te zetten, afleiden. Zelf even uit de comfortzone worden gehaald door iets volledig anders te doen, iets wat minder goed in je straatje past. Je kunt ook de ander ‘intimideren’ door een beetje gek te doen. 

(En dan zijn de hand-shakes weer leuk voor de ontspanning.) 

Het kijken waard!

De warming-up van Rett Larson

De warming-up van onze volleybalsters is elke keer weer een genot om naar te kijken 😍 Mede dankzij kracht- en conditietrainer Rett Larson. Rett over zijn bijzondere aanpak 👇#TeamNL

Geplaatst door Team NL op Woensdag 28 augustus 2019