Ben je op zoek naar een andere baan en nog niet actief op LinkedIn? Jammer! Je mist op deze manier veel kansen! LinkedIn is hét platform waar vacatures worden verspreid en kennis en inzichten rondom jouw werkveld en interesses worden gedeeld. Bovendien is dit een ideaal platform om je te profileren en handig gebruik te maken van je netwerk.

Je kan gevonden worden door recruiters én door jouw nieuwe werkgever. Ook wanneer jij gaat solliciteren en een werkgever jouw profiel interessant vindt, is de kans groot dat er ook gekeken wordt of je op internet te vinden bent en dan met name ook op LinkedIn. Daarmee laat jij zien dat je serieus met je werk bezig bent.

Wil jij een start maken met LinkedIn? Of wil je jouw ooit aangemaakte profiel nieuw leven in blazen? Ik help je daar graag bij. In onderstaande video leg ik je de eerste stappen uit in het gebruik van LinkedIn.

Maar na een start wil jij natuurlijk meer. Wil jij graag hulp ontvangen hoe je een goed vervolg inzet met het gebruik van LinkedIn? Ontvang dan gratis en vrijblijvend de 4-delige video-cursus in je mailbox waarin ik je stapsgewijs ga uitleggen hoe:

  • Je jouw profiel volledig invult
  • Waar en hoe je vacatures kan vinden en hoe je ervoor zorgt dat de bij jou passende vacatures inzichtelijk zijn
  • Hoe je ervoor zorgt dat je op de hoogte blijft van o.a. vacatures en interessante ontwikkelingen bij bedrijven waar je graag zou willen werken en groepen die interessant voor je zijn
  • Hoe jij jouw netwerk uitbreidt en op welke wijze je connecties kan toevoegen.

 

Succes!!

[embed_popupally_pro popup_id=”4″]