Warning: mysqli_query(): (HY000/1712): Index wp_options is corrupted in D:\appdata\IIS\vhosts\eigenhandigvooruit.nl\httpdocs\wp-includes\wp-db.php on line 2056
De Broekriem netwerken voor werkzoekenden | Eigenhandig Vooruit

Ben je werkzoekend?

Heb jij al eens van De Broekriem gehoord? De broekriem is een landelijke community voor werkzoekenden. Door heel Nederland worden events georganiseerd en jij kan je daar als werkzoekende voor aanmelden.

Vele verschillende onderwerpen die jou bezighouden kunnen hierbij centraal staan. Niet alleen kan je hier iets van leren, ook ontmoet je andere werkzoekenden en boor je daarmee weer nieuwe netwerken aan. En nieuwe netwerken betekenen natuurlijk ook weer nieuwe kansen.

Ik heb hier zelf twee keer een workshop voor gehouden, ik heb beide keren ervaren dat het voor de groep prettig is om elkaar te ontmoeten, met elkaar van gedachten te wisselen over het onderwerp wat centraal staat of over andere punten die je bezighouden. Je kan ook online weer contact met elkaar zoeken en gebruik maken van elkaars netwerk.

Vind je netwerken helemaal niets voor jou? Of gewoon spannend? Juist dan is De Broekriem een heel laagdrempelige manier om toch te netwerken. Je ontmoet namelijk mensen die in dezelfde situatie zitten als jij, dat maakt het al een stuk makkelijker om je kwetsbaar op te stellen en ‘te oefenen’ met netwerken.

Je kan je gratis registreren en deelnemen aan de workshops. Wanneer je een baan hebt gevonden betaal je ‘ uitschrijfgeld’. De hoogte daarvan bepaal je zelf.

Neem eens een kijkje op https://www.debroekriem.nl/ en lees hier alle informatie.