Eigenhandig: de wielen onder jouw loopbaan.

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Ook met betrekking tot jouw loopbaan is het goed om in beweging te blijven: jezelf blijven ontwikkelen, om je heen blijven kijken en met regelmaat de balans opmaken of je nog op de juiste plek zit. Of juist inspelen op een situatie die komen gaat en gevolgen kan hebben voor jouw (loop)baan.

De ene keer is dat vanuit eigen initiatief, maar soms wordt je hier door omstandigheden toe gedwongen. Dat kan best even schakelen zijn.

Het kan zijn dat je even dat zetje nodig hebt in de juiste richting, iemand die jou de juiste vragen laat beantwoorden, laat nadenken over de situatie vanuit ander perspectief en jouw eigen handelswijze hierin spiegelt. Iemand die je laat zien wat de mogelijkheden zijn, waartoe je zelf in staat bent en hoe je dat kan aanpakken.

Eigenhandig kan jou dat zetje geven om die wielen onder jouw loopbaan te laten draaien. (Natuurlijk ook nog de goede richting op…) Door middel van online begeleidingstrajecten: Laagdrempelig, verfrissend en enthousiasmerend. Op afstand, maar toch persoonlijk.

De mogelijkheden:

VOORUIT: op weg naar werk

Zit je momenteel zonder baan of raak je binnen nu en een maand je baan kwijt? Dat is natuurlijk ontzettend balen en kan enorm veel impact hebben op je inkomen, je thuissituatie maar bovenal op jezelf. Wil jij inspiratie en handreikingen ontvangen om hier mee aan de slag te gaan? Lees dan snel wat VOORUIT: op weg naar werk hierin voor jou kan betekenen.

VOORUIT: verder in werk

Zit jij niet lekker in je vel op je huidige werkplek? Wil jij voor jezelf de balans opmaken wat te doen om hier verandering in te brengen? Wil jij je oriënteren op iets anders? Kriebelt het als vanzelf of is er daadwerkelijk een noodzaak tot verandering? Kijk dan eens wat Eigenhandig voor jou kan betekenen met VOORUIT: verder in werk.

 

Meer weten over Eigenhandig? Neem snel een kijkje op www.eigenhandig.nu

Volg Eigenhandig.nu om op de hoogte te blijven via Facebook of Twitter. We kunnen natuurlijk ook linken op LinkedIn.

Pin It on Pinterest