Bedankt voor jouw interesse in het gratis programma Vooruit met verlies van werk! 

In je mailbox vind je jouw eerste welkomstmail. Zie je na een uur nog niets? Bekijk dan je SPAM of ongewenste mail. Dan is je e-mail daar zeer waarschijnlijk in beland. Ik wens je veel succes!

Omdat ik jou alle goeds gun in deze rare periode. 

Maar… 

In deze gekke tijden wil ik je direct ook een éénmalig aanbod doen die niet meer terugkomt. 

Want… 

Je kunt wel wat hulp gebruiken in deze tijden. Er komt een rare en onzekere tijd op ons af in de situatie die nu speelt. Dat geldt voor de rest van 2020 en vast nog langer. In deze tijden je baan kwijtraken kan nóg meer onzekerheid opleveren. Want wat gaat er gebeuren? Is er straks nog wel werk wat ik kan doen? Worden mijn mogelijkheden nu nog verder beperkt? 

We leven in een gekke en onzekere tijd, en dan is het des te belangrijker om ook aandacht te hebben voor jezelf, voor je verlies. De neiging bestaat misschien om juist dan in een actiemodus te schieten en in het wilde weg om je heen gaan solliciteren (als dat kan). Maar dan vergeet je iets ontzettend belangrijks. Iets wat je later dubbel en dwars terugkrijgt waar je niet op zit te wachten.. 

Ik bied jou een waanzinnige korting op mijn programma: Vooruit: omdat het moet. Normaal kost deze € 87,-

Je krijgt nu eenmalig de kans om deze aan te schaffen voor € 29,- Dat is een korting van maarliefst 58,-! Waarom?! Omdat we in gekke tijden leven. 

” Maar wat biedt het me? ” 

 

Laat ik je vertellen waar het programma over gaat:

 

 

 

Over Vooruit: omdat het moet

 

Je raakt je baan kwijt of je moet van functie veranderen. Omdat omstandigheden je daartoe dwingen. Een reorganisatie, fysiek lukt het niet meer goed en gezond je werk te doen, of om andere redenen. Dat is al snel, of je hebt nog even tijd, maar vast staat dat je ‘je pensioen’ hier niet gaat halen.

 

Dit is het werk waar je misschien wel zoveel plezier in hebt, je zo fijn bij voelt. Misschien wist je al wel dat er iets aan zat te komen, en in sommige situatie weet je ook wel dat het beter voor je is, maar de uiteindelijke boodschap komt alsnog hard aan.

 Wanneer een verandering in jouw werk of functie niet jouw eigen initiatief is, is dat vaak even slikken. Want je raakt je baan kwijt, of je vertrouwde functie in de voor jou zo vertrouwde omgeving, misschien ook wel je fijne collega’s. En het is niet je eigen keuze, omstandigheden bepalen dit gegeven.

 Deze boodschap kan moeilijk te accepteren zijn. Je kan blokkeren, je boos maken, onzekerheid steekt de kop op of je voelt je in de steek gelaten. Dat dat gebeurt is heel begrijpelijk. Het hoort er zelfs een beetje bij. De vraag is hoe je er mee om gaat.

Is één van onderstaande situaties op jou van toepassing?

  • Het raakt je zo dat je jouw vertrouwde plek kwijt raakt en vraagt je af wat handvaten zijn om hiermee om te gaan.
  • Je werk is je lust en je leven. Je bent verdrietig en voelt onmacht over de situatie.
  • Je raakt je functie kwijt door een (aankomende) reorganisatie en kan dat lastig een plek geven.
  • Je hebt het steeds lastiger om je functie vol te houden. Je bent misschien wel (steeds vaker) ziek. Fysiek of mentaal is het zwaar, maar het lukt je nog wel op te krabbelen en door te gaan, al weet je eigenlijk ook wel dat je zo niet nog jaren door kunt gaan.
  • Je voelt je aangevallen doordat ‘ze’ vinden dat je jouw werk (straks) niet meer mag of kan doen.
  • Je bent gewoon boos. Je begrijpt niet dat dit op deze manier is besloten.

 

Waarom dit programma

Misschien zit je helemaal niet te wachten op iemand die jou gaat vertellen dat je door moet. Dat er nog kansen zijn en je meer kunt dan je denkt. Dat deze ontzettend rottige situatie over een jaar je misschien wel heel wat anders heeft gebracht. Jij hebt niet om deze situatie gevraagd en dat klopt. Maar dat wat je er mee doet is wel allesbepalend voor de komende dagen, weken en maanden en misschien wel jaren. Kostbare tijden voor jou. 

 

Wat mag je verwachten?

 

Ik los je boosheid of verdriet niet in 1 keer op, maar help je wel om er een weg in te vinden, mee om te kunnen gaan, op een andere manier naar te kijken. Het helpt je accepteren en door te gaan. 

Verdriet mag er zijn, boosheid en frustraties ook. Er is niemand die over je schouder meekijkt waar jij niet op zit te wachten. Je ondergaat dit programma op jouw manier, zoals bij je past. Ik laat je inzien wat het met je doet wanneer je het heft in eigen hand neemt. Laat je kennismaken met een aspect van jou die ontzettend waardevol is en je de komende tijd heel veel verder gaat helpen. Je weet wat dit proces van je vraagt en dat het oké is dat je na afloop van dit programma je nog steeds rot mag voelen, al kun je dit beter een plek geven.  Je hebt een stap in de goede richting te hebben gezet op de weg naar een vervolg.  

Ik neem je mee in dit programma en geef je onder anderen een helpende hand je frustraties en emoties er te laten zijn. Ik help je in te zien waarom deze ontwikkeling je zo raakt (wat je gaat helpen dit een plek te geven). Ik laat je inzien in welke cirkel je niet wilt belanden en als dat al is gebeurd help ik je er bewust van te zijn zodat je daar uit kunt stappen.

 

Het resultaat

Je staat (meer) open voor het vervolg. Wat gaat er op je pad komen en welke rol kan jij daar zelf in spelen. Misschien word je zelfs al nieuwsgierig of enthousiast om te ontdekken wat er komt.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Het is een (volledig)online programma. Na aanschaf kun je direct aan de slag. Je krijgt een e-mail met daarin je inloggegevens. De rest wijst zich vanzelf in duidelijk omschreven stappen. In een mail ontvang je daarnaast ook nog een video-uitleg daarover. Daarnaast zal ik je de 3 weken daarna ook nog voorzien van reminders en input. 

Je krijgt na het doorlopen van de gratis week nog een keer een hele goede aanbieding, maar deze is niet zo scherp als deze. Dus denk jij: Ja leuk Marijke, maar ik ken je werkwijze nog niet en ik weet helemaal niet of het wat voor me is? Doorloop dan eerst deze gratis week en bekijk daarna of het wat voor je is.

 

 

Herken jij je in onderstaande? Pak dan je kans en gebruik code: extremekorting 

Ja ik wil deze aanbieding met een korting van € 58,- en betaal maar € 29,- in plaats van € 87,- voor het programma Vooruit: omdat het moet.