3 onmisbare inzichten voor jou als werkzoekende die direct zorgen voor meer lucht én overzicht.

GOed in je vel (blijven) zitten als werkzoekende.

Soms is dat iets waar we met alle sollicitatietips en -tricks al snel aan voorbij gaan.

Je gaat zo op in je doel: het zoeken naar een andere baan, dat na enkele uitdagingen of teleurstellingen ineens die 'man met de hamer' op je pad komt. OEF...

Tijd voor actie!

Met het toepassen van deze 3 inzichten vind je meer rust en richting in jouw situatie.

Wanneer je je als werkzoekende ongelukkig voelt over jouw situatie kan dat een negatieve weerslag hebben op jou als persoon. Misschien lig je steeds vaker wakker omdat je even niet meer weet hoe het verder moet. Of je wilt dat vooral voorkomen.

Je voelt een groeiend gebrek aan inzicht, overzicht en zelfvertrouwen opkomen, het is er al of je wilt dit liever voor zijn. Hoe dan ook; wat je niet wilt, is dat je in een negatieve spiraal beland. Dat gaat je zeker niet helpen.

Werk aan de winkel, want als er één ding het meest belangrijk is om succesvol te solliciteren, dan ben jij dat. Goed in je vel (blijven) zitten is dé sleutel tot succes. Deze 3 inzichten zijn daarin een mooi begin.

    Nog even wat kleine lettertjes ;) Met het aanvragen van deze inzichten ga je er ook mee akkoord dat jij de nieuwsbrief ontvangt met updates, inzichten in inspiratie voor een loopbaan en leven waar je (weer) blij van wordt. Lees meer informatie in de privacyverklaring.

    Je kunt je op ieder moment uitschrijven onderaan alle e-mails die je gaat ontvangen.